Service Κινητών

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ

Στο PCLAN επισκευάζουμε έναν μεγάλο αριθμό των υλικών προβλημάτων του κινητού τηλεφώνου σας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια λίστα με κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες μας. Η τηλεφωνική συσκευή σας μπορεί να μας αποσταλεί ταχυδρομικά, μπορείτε να μας την παραδώσετε  προσωπικά ή ακόμη και να την περισυλλέξουμε οι ίδιοι. Από την στιγμή που θα τη λάβουμε στα χέρια μας, εξετάζουμε ενδελεχώς τα πιθανά προβλήματα και σας προτείνουμε την καλύτερη για εσάς λύση καθώς και το κόστος της επισκευής. Μόνο με τη δική σας έγκριση προχωρούμε στη επιδιόρθωση και στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ  ΜΕΓΑΦΩΝΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ:

Τα παραπάνω  συνήθως  καταστρέφονται  λόγω υγρασίας. Ακόμη κι αν το τηλέφωνο σας δεν έχει έρθει απευθείας σε επαφή με νερό, η βροχή , οι υδρατμοί και άλλοι παρόμοιοι παράγοντες μπορούν εύκολα να προκαλέσουν ζημιά. Η υγρασία, λοιπόν, εισχωρεί σε ευαίσθητα τμήματα του τηλεφώνου, όπως το μεγάφωνο και το μικρόφωνο. Εάν ακούτε ένα κροτάλισμα, παράσιτα ή δεν ακούτε απολύτως τίποτα ενώ η ένταση είναι στο maximum, ίσως έχετε να αντιμετωπίσετε ένα τέτοιο πρόβλημα. Ακόμη, τέτοιου είδους θέματα προκύπτουν και από την πτώση του τηλεφώνου ή και από το τριγύρω περιβάλλον που χρησιμοποιείται, για παράδειγμα, τα επίπεδα της υγρασίας.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΗΣ:

Εάν όταν συνδέετε τον φορτιστή στη συσκευή σας, δε βλέπετε την συνηθισμένη αντίδραση, τότε πιθανόν είναι να έχει καταστραφεί η εσωτερική πλάκα της λειτουργίας της φόρτισης, να έχει λήξει η μπαταρία ή ο ίδιος ο φορτιστής να έχει χαλάσει και να χρειάζεται αλλαγή. Στο  PCLAN αντιμετωπίζουμε επαρκώς τα θέματα αυτά με τους τεχνικούς μας, οι οποίοι σας βεβαιώνουν πως θα δώσουν την καλύτερη λύση στο κάθε πρόβλημα ξεχωριστά.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ  ΠΛΗΚΡΟΛΟΓΙΟΥ:

Στο PCLAN μπορούμε να αντικαταστήσουμε το υπάρχον πληκτρολόγιο του κινητού σας. Πολλές φορές, οι πελάτες μας υποθέτουν πως αφού το πληκτρολόγιο τους έχει σταματήσει να δουλεύει, το κινητό τους αυτόματα έχει αχρηστευθεί  αφού δεν μπορούν πια ούτε να καλέσουν ούτε να δεχθούν τις κλήσεις τους. Το πρόβλημα μπορεί να βρίσκεται μόνο στο πληκτρολόγιο και μόλις αντικατασταθεί, το τηλέφωνο σας να δουλεύει πάλι σαν καινούριο. Επίσης, αντικαθιστούμε και τα «ταλαιπωρημένα» πληκτρολόγια με την υπηρεσία της συντήρησης που διαθέτουμε.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΣΑΣ:

Το τηλέφωνο σας μοιάζει παλιό και ξεπερασμένο. Καμία ανησυχία αφού στο PCLAN μπορούμε να ξαναδώσουμε ζωή στο κινητό σας τηλέφωνο με ένα ολοκληρωμένο πακέτο συντήρησης που προβλέπει από την αναβάθμιση και το service του εσωτερικού του και μέχρι τις απαραίτητες αλλαγές και αντικαταστάσεις του εξωτερικού της συσκευής σας.

Αντικατάσταση οθόνης LCD:

Η κύρια οθόνη σε ένα κινητό τηλέφωνο αποτελείται από δύο μέρη συνήθως, την LCD οθόνη και ένα διαφανές κάλλυμα, γνωστό ως LENS φακός προστασίας της ευαίσθητης  LCD. Η οθόνη σε μία συσκευή PDA/organizer είναι  ένα μόνο εξάρτημα που συνδυάζει μια LCD οθόνη με μία οθόνη αφής  (touchscreensensor) που ονομάζεται DIGITIZER.

Μερικοί λόγοι που ίσως προκάλεσαν ρωγμές, ράγισμα, σπάσιμο στην οθόνη του κινητού σας τηλεφώνου:

  • Η πτώση ακόμη και από χαμηλό ύψος και χωρίς ισχύ.
  • Το κινητό σας φυλάσσεται σε στενή τσέπη, πίσω τσέπη με αποτέλεσμα να δέχεται η οθόνη πιέσεις που οδηγούν στην παραμόρφωση και τελικά στο σπάσιμο της.
  • Κάποιο ισχυρό χτύπημα που δέχτηκε η οθόνη του τηλεφώνου σας.

Αν η οθόνη σας μπορεί και λειτουργεί με τις ρωγμές αυτές, σημαίνει πως έχει σπάσει ο φακός προστασίας της οθόνης με την οθόνη αφής και μπορούμε εύκολα να την αντικαταστήσουμε για εσάς. Αν η οθόνη έχει παραμορφωθεί και έχει γίνει δύσκολο να διακρίνει κανείς οτιδήποτε σε αυτή ή έχει μπλε/μαύρο στίγμα πάνω της, τότε σημαίνει ότι η οθόνη LCD είναι πιθανό να έχει καταστραφεί. Και πάλι όμως, υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης για το τηλέφωνό σας. Το κόστος της αντικατάστασης διαφέρει σε κάθε περίπτωση, ανάλογα με το μοντέλο του τηλεφώνου σας, γι’αυτό, παρακαλούμε, ενημερωθείτε στα τηλέφωνά μας για το πόσο εύκολα θα διορθωθεί η ζημιά και το πιθανό κόστος της υπηρεσίας.

Στο PCLAN επιδιορθώνουμε το 99% των υλικών προβλημάτων και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα έχετε εξαιρετικές υπηρεσίες σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.  

Μην Χάσεις Προσφορές, Εκπτώσεις & Δώρα!