Επισκευή Υπολογιστών

texnikos-ypologistwn

 

Διάγνωση & Επισκευή Υπολογιστών

Είναι ο υπολογιστής σας αργός; Σας παίρνει πολύ χρόνο για να ξεκινήσει; Μήπως  κολλάει; Κάποιο λογισμικό δεν λειτουργεί ; Μήπως αργεί η σύνδεση σας στο Internet; Μπορούμε να ελέγξουμε όλο το υλικό / λογισμικό στον υπολογιστή σας και να σας πούμε τι είναι λάθος με τον υπολογιστή σας. Έπειτα θα βγάλουμε  μαζί μια εκτίμηση για το κόστος επισκευής του υπολογιστή σας. Θα εγκαταστήσουμε επίσης σημαντικές ενημερώσεις και θα βελτιστοποιήσουμε τον υπολογιστή σας για ταχύτερη και καλύτερη απόδοση.

Αύξηση επιδόσεων υπολογιστή

Βεβαιωθείτε ότι σας υπολογιστής βρίσκεται σε λειτουργία στην βέλτιστη απόδοση με το  Tune-up. Βελτιστοποίηση υπολογιστή σας για την καλύτερη συνολική απόδοση. Θα εξασφαλίσουμε ότι έχετε τις τελευταίες ενημερώσεις και την ασφάλεια. Η προσαρμογή συστήματος περιλαμβάνει και ολοκληρωμένο φυσικό καθαρισμό.

 

Οι τεχνικοί μας θα εγκαταστήσουν όλες τις συσκευές υλικού που συνδέονται με το εσωτερικό του υπολογιστή σας . Εμείς θα εγκαταστήσουμε όλο το λογισμικό και τους οδηγούς για να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή λειτουργεί κανονικά. Οι συσκευές περιλαμβάνουν: κάρτα γραφικών, κάρτα ήχου, σκληρό δίσκο, τροφοδοτικό, μονάδα CD και αναβαθμίσεις μνήμης. (Οι συσκευές δεν συμπεριλαμβάνονται)

 

Μπορούμε επίσης να εγκαταστήσουμε τυχόν περιφερειακές συσκευές και λογισμικού που συνδέονται με σας υπολογιστή μέσω θυρών όπως USB ή Firewire. συσκευές περιλαμβάνουν εκτυπωτή, αντιγραφικό, σαρωτή, ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, κινητό τηλέφωνο, κάμερα, κάθε συσκευή τυχερών παιχνιδιών.

 

Οι υπολογιστές χρειάζονται μια συνεχή φροντίδα για να τρέξει ομαλά. Η σκόνη και η ζέστη σε έναν υπολογιστή είναι ο χειρότερος εχθρός σας και μπορεί να καταστρέψει τα εξαρτήματα στο εσωτερικό. Οι τεχνικοί μας μπορούν να έρθουν και να καθαρίσουν όλη τη σκόνη και τα συντρίμμια από το εσωτερικό του κουτιού του υπολογιστή σας και να βεβαιωθούμε ότι όλα τα εξαρτήματα είναι συνδεδεμένα σωστά και λειτουργούν στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και θερμοκρασίες.

Μην Χάσεις Προσφορές, Εκπτώσεις & Δώρα!